Благотворителност - - Районен съд Генерал Тошево

Районен съд Генерал Тошево
Отиване към съдържанието

Главно меню:

ЗА НАС
"Не е достатъчно да правим добро, а трябва и да го правим добре" - Дени Дидро

* В светлината на празничните дни и идващата Нова 2019 година, ние от Районен съд Генерал Тошево дарихме малко топлина и надежда на майка отглеждаща сама трите си деца... Ако с нашият жест сме допринесли дори за една детска усмивка в повече, то нашият човешки дълг е изпълнен...


* Няма нищо по важно на този свят от здравето и щастието на децата ни. Районен съд Генерал Тошево протегна ръка за подкрепа в труден момент към наш колега с надеждата да дари летни усмивки на две малки съкровища.


* Човешкото благородство е съизмеримо само с желанието да помагаш на хора в беда.В навечерието на Рождество Христово магистратите и служителите при РС Генерал Тошево откликнаха на призива на Община Генерал Тошево и Църковното настоятелство при храм „Св. Вмчк Димитър”, и се включиха кампанията "Благотворителна Коледа 2015".


* Пролетта дава надежда за живот след студената зима. Районен съд Генерал Тошево изрази своята подкрепа и съпричастност участвайки в набирането на средства за лечение на  служител в МВР.

placeholder
Назад към съдържанието | Назад към главното меню